
„SoTU SoTU“aukštą produktų kokybę lemia mokslu pagrįstas gamybos procesas. Džiovinimo temperatūra, kuri turi būti ne aukštesnė nei 45 laipsniai. Taip pat žaliava, kuri parenkama iš patikimų ekologinių, sertifikuotų įprastinės gamybos ūkių ar išsiaugintų pačių.
Pasitelkdami mokslo inovacijas bei technologijas stengiamės produktams suteikti dar daugiau kokybės, todėl pildome asortimentą ir liofilizuotais produktais kaip: daiginti ir liofilizuoti juodieji lęšiai ir daigintos liofilizuotos spindulinės pupuolės.
Augdami, plėsdami savo asortimentą ir tobulindami gamybos technologijas mes stengiamės, jog su kiekvienu žiupsneliu miltelių suteiktute daugiau maistingumo savo patiekalams, o tuo pačiu vitaminų bei mineralų savo organizmui.
Kuomet sulaukiame nuostabių reakcijų ir komentarų iš paragavusių mūsų produktų, tai tampa dar didesniu noru tobulėti bei skatinti vartotojus domėtis sveikesniu gyvenimo būdu..
Nuoširdžiai, SoTU SoTU