Aviečių milteliai, 100g Aviečių milteliai, 100g
Avietės – vienos skaniausių ir naudingiausių organizmui uogų, kuriose gausu kasdienei mitybai reikalingų medžiagų: vitaminų, mineralinių medžiagų, folio rūgšties ir kt. Uogose yra skaidulinių medžiagų, gliukozės, fruktozės, sacharozės, nedidelis kiekis riebalų.
Braškių milteliai, 100g Braškių milteliai, 100g
Braškės – vienos skaniausių ir naudingiausių organizmui uogų, kuriose gausu kasdienei mitybai reikalingų medžiagų: vitaminų, mineralinių medžiagų. Uogose yra skaidulinių medžiagų, gliukozės, fruktozės, sacharozės, nedidelis kiekis riebalų.
Bruknių milteliai, 100g Bruknių milteliai, 100g
Bruknės – vertingų medžiagų turinčios uogos. Bruknių uogose gausu antioksidanto vitamino E, taip pat yra daug mineralinių medžiagų ir mikroelementų.
Burokėlių milteliai, 100g Burokėlių milteliai, 100g
Burokėlis – savo chemine sudėtimi turtinga daržovė, kurioje gausu kasdienei mitybai reikalingų vitaminų, mineralinių medžiagų ir kt. Iš žemoje (42-45 °C) temperatūroje išdžiovintų ir sumaltų burokėlių gauti ryškios raudonos (dėl betacianino) spalvos milteliai, turi baltymų, skaidulinių medžiagų ir nedidelį kiekį riebalų.
Dilgėlių lapų milteliai, 50g Dilgėlių lapų milteliai, 50g
Didžioji dilgėlė gerai žinomas maistinis ir vaistinis augalas. Žemoje (32-35 °C) temperatūroje džiovintuose dilgėlių lapuose išlieka maksimalus folio rūgšties, mineralinių medžiagų, baltymų ir kitų medžiagų kiekis.
Juodųjų serbentų milteliai, 100g Juodųjų serbentų milteliai, 100g
Juodieji serbentai – turtingos savo chemine sudėtimi uogos, kuriose gausu kasdienei mitybai reikalingų vitaminų (C ir E) ir mineralinių medžiagų (kalio, geležies, fosforo) ir kt. Šiose uogose yra skaidulinių medžiagų, natūralių cukrų ( daugiausia gliukozės ir fruktozės).
Kanapių baltymai, 200g Kanapių baltymai, 200g
Pluoštinių kanapių baltymai – maistingi ir vertingi savo chemine sudėtimi. Šiame produkte ypatingai didelis kiekis lengvai virškininamų baltymų, maistinių skaidulų, vitaminų, mineralų, chlorofilo, natūralių antioksidantų bei Omega riebalų rūgščių.
Kiaulpienių šaknų milteliai, 50g Kiaulpienių šaknų milteliai, 50g
Kiaulpienės – vienos vertingiausių vaistažolių, augančių Lietuvoje.
Mėlynių milteliai, 100g Mėlynių milteliai, 100g
Mėlynės – maistingos ir vertingų medžiagų turinčios uogos. Mėlynėse gausu vitamino E, taip pat daug mineralinių medžiagų ir mikroelementų.
Moliūgų milteliai, 100g Moliūgų milteliai, 100g
Moliūgų milteliai pagaminti iš moliūgo minkštimo, džiovinto žemoje (42-45 °C) temperatūroje – taip maksimaliai išsaugomos maistimės medžiagos ir ryški (dėl betakaroteno) geltona spalva.
Morkų milteliai, 100g Morkų milteliai, 100g
Morkos – savo chemine sudėtimi turtinga daržovė, kurioje gausu kasdienei mitybai reikalingų vitaminų (A, E, B6), mineralinių medžiagų (kalio, fosforo, mangano) ir kitų maistinių medžiagų.
Šaltalankių milteliai, 100g Šaltalankių milteliai, 100g
Šaltalankiai – turtingos savo chemine sudėtimi uogos, kuriose gausu kasdienei mitybai reikalingų vitaminų (C, E,), gliukozės, geležies, kalio.
- 1
- 2