Plačiau
Informacija
Braškės – vienos skaniausių ir naudingiausių organizmui uogų, kuriose gausu kasdienei mitybai reikalingų medžiagų: vitaminų, mineralinių medžiagų. Uogose yra skaidulinių medžiagų, gliukozės, fruktozės, sacharozės, nedidelis kiekis riebalų.
Milteliai pagaminti iš braškių uogų, džiovintų žemoje (42-45 °C) temperatūroje – taip maksimaliai išsaugomos maistinės medžiagos ir ryški spalva.
10g MILTELIŲ (POWDER) – 100g ŽALIAVOS (RAW PRODUCT).
Naudodami šiuos miltelius praturtinsite savo mitybą natūraliais, geriau įsisavinamais vitaminais, mineralais, fermentais ir antioksidantais. Tai puikus energijos šaltinis ir subalansuotos mitybos dalis.
Miltelių maistinei vertei išsaugoti, ruošiant patiekalus, jų temperatūra neturėtų būti aukštesnė nei 60 °C.
1-2 arbatinius šaukštelius braškių miltelių berkite į kokteilius, košes, arbatas, konditerinius gaminius ir į visus kitus jūsų beribės fantazijos patiekalus. 
Reviews
Reviews
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.