Plačiau
Informacija
Kiaulpienės – vienos vertingiausių vaistažolių, augančių Lietuvoje.
Kiaulpienių šaknyse gausu žmogaus sveikatai naudingųjų medžiagų: kalcio, kalio, geležies, fosforo, magnio, vario, seleno, cinko ir vitaminų A, B, C ir E, betakaroteno, glikozidų, flavonoidų, polisacharidų, inulino, cholino, sacharozės, organinių rūgščių ir kt.
Kiaulpienių milteliai, kurie gaunami sumalus išdžiovintas šaknis, yra puikus energijos šaltinis bei subalansuotos mitybos dalis.
Miltelių maistinei vertei išsaugoti, ruošiant patiekalus, jų temperatūra neturėtų būti aukštesnė nei 60°C.
1-2 arbatinius šaukštelius kiaulpienių šaknų miltelių berkite į kokteilius, košes, arbatas, sriubas, konditerinius gaminius ir į visus kitus jūsų beribės fantazijos patiekalus. 
Reviews
Reviews
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.