Plačiau
Informacija
Avietės – vienos skaniausių ir naudingiausių organizmui uogų, kuriose gausu kasdienei mitybai reikalingų medžigų: vitaminų, mineralinių medžiagų, folio rūgšties ir kt. Uogose yra skaidulinių medžiagų, gliukozės, fruktozės, sacharozės, nedidelis kiekis riebalų.
Milteliai pagaminti iš aviečių uogų, džiovintų žemoje žemoje (42-45 °C) temperatūroje – taip maksimaliai išsaugomos maistimės medžiagos ir ryški spalva.
Produktas su natūraliais cukrais, tinka veganams, be dažiklių, be pridėtinių sintetinių kvapų.
10g MILTELIŲ (POWDER) – 100g ŽALIAVOS (RAW PRODUCT).
Naudodami šiuos miltelius praturtinsite savo mitybą natūraliais, geriau įsisavinamas vitaminais, mineralais, fermentais ir antioksidantais. Tai puikus energijos šaltinis ir subalansuotos mitybos dalis.
Miltelių maistinei vertei išsaugoti, ruošiant patiekalus, jų temperatūra neturėtų būti aukštesnė nei 60 °C.
1-2 arbatinius šaukštelius aviečių miltelių berkite į kokteilius, košes, arbatas, konditerinius gaminius ir į visus kitus jūsų beribės fantazijos patiekalus. 
Reviews
Reviews
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.