Plačiau
Informacija
Braškių milteliai - net 1200g šviežių braškių uogų vienoje pakuotėje!
1 a.š. braškių miltelių = ~60gr natūralių šviežių braškių uogų
Džiovinta žemoje temperatūroje
Be pridėtinio cukraus
Tinka veganams
Be dažiklių
Be kvapiklių
Braškių milteliai – tai supermaistas, pagamintas iš žemoje temperatūroje džiovintų braškių uogų, kurios sumaltos iki miltelių. Juose išsaugota natūrali braškių nauda - vitaminai bei mineralai. Tai natūralių braškių milteliai, kurie praturtins Jūsų mitybą vasarą primenančiu braškių skoniu bei nuspalvins maistą natūralia raudona braškių spalva.
Žemoje temperatūroje, ne aukštesnėje kaip 45°C, džiovintos braškės išlaiko didžiąją dalį vitaminų ir mineralų, natūraliai randamų produktuose. Todėl džiovintose braškėse gausu vitamino C, K, E, B, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti. Taip pat braškėse gausu mineralinių medžiagų – geležies, magnio, fosforo, kalcio, kalio, folio rūgšties, mažas riebalų kiekis, žemas glikemijos indeksas, tačiau natūralaus cukraus taip pat yra. Braškėse gausu skaidulų bei antioksidantų.
Naudodami šiuos miltelius praturtinsite savo mitybą natūraliais, geriau įsisavinamais vitaminais, mineralais, skaidulomis ir antioksidantais. Tai puikus energijos šaltinis ir subalansuotos mitybos dalis.
Braškių miltelius naudokite:
Kokteiliams
Košėms
Jogurtams
Kepiniams
Desertams
Arbatai (vandens temperatūra ne aukštesnė kaip 60°C)
Padažams
Salotoms
Ir kitiems eksperimentams virtuvėje
Įsiberkite žiupsnelį vasaros į savo lėkštę!
Braškių nauda mūsų organizmui
Braškėse gausu flavonoidų, tai parodo jų ryški raudona spalva, kuo braškė raudonesnė, tuo daugiau joje yra flavonoidų, kurie pasireiškia kaip natūralūs antioksidantai. Vienas iš braškėse esančių flavonoidų yra fisetinas, kuris gali turėti gydomąjį potencialą gydant depresiją.
Braškės dėl jose esančių antioksidantų puikiai veikia kraujotaką.
Braškių uogos yra vienos iš mažiausiai cukraus turinčių uogų, o tai didelis privalumas sergantiems diabetu. Braškės kupinos daugybės skaidulų, kurios padeda išlaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje, gali sumažinti cukraus kiekio kraujyje padidėjimą, kuris paprastai atsiranda po valgio.
Džiovintų braškių milteliai puikus maistas turintiems antsvorio ir metantiems svorį, esantiems širdies ir kraujagyslių ligų, insulto ir diabeto rizikose. Taip pat mažina cholesterolio kiekį kraujyje.
Džiovintos braškės, jų milteliai, puiki alternatyva mėgautis braškių skoniu visus metus!
Braškių miltelių maistinė vertė
Maistinė vertė 100gr |
|
|
Energetinė vertė | 1489kJ/ | RMV* |
Riebalai | 3,33g |
|
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,1g |
|
Angliavandeniai | 63g |
|
iš kurių cukrų | 36g |
|
Skaidulinės medžiagos | 22g |
|
Baltymai | 7,44g |
|
Druska | <0,03g |
|
Vitaminas C | 324mg | 405% |
Kalis (K) | 1530mg | 76% |
Kalcis (Ca) | 160mg | 20% |
Geležis (Fe) | 4,0mg | 28% |
*RMV – referencinė maistinė vertė.
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ / 2000 kcal).
Vartojimas: SoTU SoTU braškių milteliai paruošti vartojimui. Juos galite naudoti tiek įvairiausiems patiekalams pagardinti, tiek patiekalų papuošimams žaismingomis spalvomis. Norint išsaugoti visus vitaminus ir mineralus esančius braškių milteliuose, rekomenduojame ruošti patiekalus ne aukštesnėje kaip 60°C temperatūroje.
Šiuos miltelius galite berti į kepinius taip nudažant juos žaisminga raudona spalva bei suteikiant braškių skonio, užsiberti ant košės, skaninti jogurtus, ledus, puošti desertus, šokoladus, tortus ar sausainius, praturtinti kokteilius, ruošti įdarus ar užkandžius.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje. Tai higroskopinis produktas, kuris traukia drėgmę iš aplinkos, todėl laikant nesandariai, produktas gali prarasti savo birumą.
Grynasis kiekis: 100gr.
Sudedamosios dalys: 100% džiovintų braškių milteliai.
Partijos nr.: žiūrėti ant pakuotės
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: UAB Sotu sotu, Ateities g. 1, Ringaudų k., LT-53338 Kauno r.
Reviews
Reviews
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.