Plačiau
Informacija
Kanapių baltymai - puikus Omega-3 šaltinis!
Be pridėtinio cukraus
Tinka veganams
Be dažiklių
Be kvapiklių
Be gliuteno
Kanapių baltymai – tai supermaistas, pagamintas iš kanapių sėklų, kurios sumaltos iki birių miltelių. Juose išsaugota natūrali kanapių sėklų nauda - vitaminai bei mineralai. Tai natūralių kanapių sėklų baltymai, kurie praturtins Jūsų mitybą kanapių sėklų skoniu, kuris primena riešutų skonį, bei nuspalvins maistą natūralia žalsva kanapių sėklų spalva.
Gaminant kanapių baltymus, kanapių sėklos neapdorojamos termiškai, todėl kanapių baltymuose gausu vitamino D, E, B1, B2, B6, folio rūgšties, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti. Taip pat kanapių baltymuose gausu mineralinių medžiagų – geležies, kalcio, vario, magnio, fosforo ir cinko. Kanapių baltymuose gausu augalinių baltymų, mažai riebalų ir sočiųjų riebalų rūgščių, idealus omega-6 ir omega-3 nesočiųjų riebalų rūgščių santykis, tai viskas, ko reikia, skaisčiai odai, stipriems kaulams, nagams bei plaukams. Be to juose gausu skaidulų, kurios atsakingos už gerą virškinamojo trakto darbą.
Naudodami šiuos miltelius praturtinsite savo mitybą natūraliais baltymais, geriau įsisavinamais vitaminais, mineralais. Tai puikus energijos šaltinis ir subalansuotos mitybos dalis.
Kanapių baltymus naudokite:
Kokteiliams
Košėms
Jogurtams
Kepiniams
Desertams
Padažams
Salotoms
Ir kitiems eksperimentams virtuvėje
Įsiberkite vitaminų į savo lėkštę!
Kanapių baltymų nauda mūsų organizmui
Kanapių baltymai gali puikiai papildyti augalinę dietą ir pakeisti su mėsa gaunamus baltymus. Be to kanapių baltymuose nėra cholesterolio, yra mažai riebalų, todėl tai skatina medžiagų apykaitą, gerina virškinimą ir padeda mesti svorį.
Kanapių baltymai, kaip ir kiti kanapių produktai, yra puikus amino rūgščių šaltinis. Šios rūgštys reikalingos raumenų ląstelėms atkurti, nervų sistemai ir smegenų veiklai reguliuoti.
Taip pat kanapių baltymuose gausu omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, kurios būtinos mūsų organizmo gerai savijautai palaikyti. Jos padeda palaikyti gerą širdies ir kraujagyslių sistemą, palaiko smegenų veiklą. Riebalų rūgštys natūraliai mažina riziką susirgti širdies, kraujagyslių ligomis, vėžiu, hipertenzija, padidėjusiu cholesterolio kiekiu.
Kanapių baltymų maistinė vertė
Maistinė vertė 100gr |
|
|
Energetinė vertė | 1527 kJ/ | RMV* |
Riebalai | 11 g |
|
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,0 g |
|
Angliavandeniai | 8,1 g |
|
iš kurių cukrų | 4,0 g |
|
Skaidulinės medžiagos | 19 g |
|
Baltymai | 49 g |
|
Druska | <0,03 g |
|
Vitaminas B1 | 1,3 mg | 118% |
Vitaminas B9 | 220 μg | 110% |
Geležis (Fe) | 23 mg | 164% |
Fosforas (P) | 1800 mg | 257% |
Magnis (Mg) | 750 mg | 200% |
Manganas (Mn) | 15 mg | 750% |
*RMV – referencinė maistinė vertė.
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ / 2000 kcal).
Vartojimas: SoTU SoTU kanapių baltymai paruošti vartojimui. Juos galite naudoti tiek įvairiausiems patiekalams pagardinti, tiek patiekalų papuošimams žaismingomis spalvomis. Norint išsaugoti visus vitaminus ir mineralus esančius kanapių baltymuose, rekomenduojame ruošti patiekalus ne aukštesnėje kaip 60°C temperatūroje.
Šiuos miltelius galite berti į kepinius taip nudažant juos žaisminga žalsva spalva bei suteikiant kanapių sėklų riešutinio skonio, užsiberti ant košės, skaninti jogurtus, ledus, puošti desertus, šokoladus, tortus ar sausainius, praturtinti kokteilius, ruošti įdarus ar užkandžius.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, tamsioje, sausoje vietoje, originalioje pakuotėje. Tai higroskopinis produktas, kuris traukia drėgmę iš aplinkos, todėl laikant nesandariai, produktas gali prarasti savo birumą.
Grynasis kiekis: 200gr.
Sudedamosios dalys: 100% kanapių baltymai.
Partijos nr.: žiūrėti ant pakuotės
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Kilmės šalis: Lietuva
Platintojas: UAB Sotu sotu, Ateities g. 1, Ringaudų k., LT-53338 Kauno r.
Reviews
Reviews
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.