Įspėjimas: paskutinė prekė

Šviežia

Kiaulpienių šaknų milteliai, 50g

2,50 €

Plačiau

Informacija

 Kiaulpienių šaknų milteliai – net 100gr šviežių kiaulpienių šaknų vienoje pakuotėje!

 1 a.š. kiaulpienių šaknų miltelių = ~10gr natūralių šviežių kiaulpienių šaknų
 Džiovinta žemoje temperatūroje
 Be pridėtinio cukraus
 Tinka veganams
 Be dažiklių
 Be kvapiklių

Kiaulpienių šaknų milteliai – tai supermaistas, pagamintas iš žemoje temperatūroje džiovintos kiaulpienių šaknų, kurios sumaltos iki miltelių. Juose išsaugota natūrali kiaulpienių šaknų nauda - vitaminai bei mineralai. Tai natūralių kiaulpienių šaknų milteliai, kurie praturtins Jūsų mitybą vitaminais ir mineralais bei kartoku kiaulpienių šaknų skoniu bei nuspalvins maistą natūralia rusva kiaulpienių šaknų spalva.

Žemoje temperatūroje, ne aukštesnėje kaip 45°C, džiovintos kiaulpienių šaknys išlaiko didžiąją dalį vitaminų ir mineralų, natūraliai randamų produktuose. Todėl džiovintose kiaulpienių šaknyse gausu vitaminų A, C, K, E, B grupės, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti. Taip pat kiaulpienių šaknyse gausu mineralinių medžiagų – folio rūgšties, geležies, kalcio, magnio ir kalio. Šaknyse gausu antioksidantų ir skaidulų – inulino, tai padeda palaikyti sveiką žarnyną.

Naudodami šiuos miltelius praturtinsite savo mitybą natūraliais, geriau įsisavinamais vitaminais, mineralais, skaidulomis ir antioksidantais. Tai puikus energijos šaltinis ir subalansuotos mitybos dalis.

 Kiaulpienių šaknų miltelius naudokite:

 Kokteiliams
 Košėms
 Arbatai arba kiaulpienių šaknų kavai ruošti (vandens temperatūra ne aukštesnė kaip 95°C)
 Padažams
 Salotoms
 Ir kitiems eksperimentams virtuvėjekiki.png

Įsiberkite vitaminų į savo lėkštę! smile.png

 Kiaulpienių šaknų nauda mūsų organizmui

Kiaulpienių šaknyse gausu antioksidantų, kurie užtikrina mūsų organizmo apsaugą nuo oksidacinio streso. Oksidacinis stresas organizme atsiranda tada, kai gaminamų laisvųjų radikalų kiekis viršija organizme esančių antioksidantų kiekį, arba nusilpsta imuninė sistema. Oksidacinis stresas gali sukelti nuovargį, hipertenziją, sąnarių skausmą, galvos skausmą, diabetą, nerimą, nemigą, atminties praradimą ir t.t. Kiaulpienių šaknyse gausu beta karotino – natūralaus antioksidanto, kuris gali apsaugoti nuo ląstelių pažeidimo ir oksidacinio streso.

Polifenolio junginiai, natūraliai randami kiaulpienių šaknyse, gali padėti mažinti uždegimą. Nors uždegimas mūsų organizme yra imuniteto natūralus atsakas į sužalojimą, tačiau ilgalaikis uždegimas gali sukelti nuolatinį pažeidimą.

Kiaulpienių šaknyse esančios cikorijos ir chlorogeno rūgštis gali padėti mažinti cukraus kiekį kraujyje. Atlikti tyrimai rodo, kad šie junginiai gali pagerinti insulino sekreciją ir gliukozės (cukraus) įsisavinimą. Dėl to pagerėja jautrumas cholesteroliui ir sumažėja cukraus kiekis kraujyje.

Kiaulpienių šaknys nuo seno naudojamos ir kaip diuretikas – skysčių pertekliui iš organizmo pašalinti, o tai gali padėti sumažinti kraujospūdį. Taip pat teigiamą įtaką kraujospūdžiui daro šaknyse esantis kalis.

Kiaulpienių šaknys, žiedai bei lapai valo kepenis. Tyrimai rodo, kad kiaulpienių šaknų ekstraktas gali sumažinti kepenyse besikaupiančių riebalų perteklių, pagerinti inkstų veiklą bei sumažinti oksidacinį stresą.

 Vartojimas: SoTU SoTU džiovintų kiaulpienių šaknų milteliai paruošti vartojimui. Juos galite naudoti kiaulpienių šaknų arbatai ar kavai ruošti, tiek įvairiausiems patiekalams pagardinti. Norint išsaugoti visus vitaminus ir mineralus esančius kiaulpienių šaknų milteliuose, rekomenduojame ruošti patiekalus ne aukštesnėje kaip 60°C temperatūroje.

Šiuos miltelius galite berti į kepinius taip nudažant juos rusva spalva bei suteikiant kiaulpienių šaknų skonio, užsiberti ant košės, skaninti jogurtus, ledus, puošti desertus, šokoladus, tortus ar sausainius, praturtinti kokteilius, ruošti įdarus ar užkandžius.

 Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, tamsioje, sausoje vietoje, originalioje pakuotėje. Tai higroskopinis produktas, kuris traukia drėgmę iš aplinkos, todėl laikant nesandariai, produktas gali prarasti savo birumą.

 Grynasis kiekis: 50gr.
 Sudedamosios dalys: 100% džiovintų kiaulpienių šaknų milteliai.
 Partijos nr.: žiūrėti ant pakuotės
 Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
 Gamintojas: UAB Sotu sotu, Ateities g. 1, Ringaudų k., LT-53338 Kauno r.

Reviews

Reviews

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Kiaulpienių šaknų milteliai, 50g

Kiaulpienių šaknų milteliai, 50g

Kiaul­pie­nės – vie­nos ver­tin­giau­sių vais­ta­žo­lių, au­gan­čių Lie­tu­vo­je.

14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: